Neden Buradayız?

Sosyal Medyacı küçük kardeş yeni böbrek nakli olmuş büyük kardeşe demişti ki beş yıl önce "bre kardeş gel beraber kardeş kardeş bir blog açalım, hem çalalım hem oynayalım; bizimle oynamak isteyenleri de aramıza kata kata kocaman bir aile olalım."

İşte böyle çıktık yola,hem kendimiz için hem sizin için, hayatın ve hayatlarımızın içinden, aklımızdan geçenleri, aman aklımıza gelmesin dediklerimizi; görüşlerimizi; yaşanmışlıklarımızı ve yaşanmışlıklaşmasını umduklarımızı; Dün’ün Bugün’ün olası Yarınların içine Siz dostları da katıp, arkamızda rüzgar önümüzde hayat, savrulalım dedik.

Her telden çalmak için burdayız, hem ağlatıp hem güldürmek, bazen güldürürken ağlatıp bazen ağlatırken güldürüp hep düşündürmek için. Gün gelecek stresimizi atacağız birlikte, gün gelecek kızıp bağıracağız ama inanın kızarken bile mutlu olacağız; Çünkü biz inanıyoruz ki mutluluk varılacak hedef değil, katedilen yoldur. Biz bu yolda iki mutlu noktayız ve sizlerle bir sürü mutlu noktacıklar olmak için buradayız....



14 Kasım 2012 Çarşamba

Twitter'la Twitter'da Aşk Başkadır


  

Uykusunun zincirlerinden kurtulamayıp, sabaha karşı, atılamamış son tweeti ile yatağa uzandı esmer kadın. Döndüler durdular birlikte ve sabah yatakta bir çökmüşlük, yan yastıkta bir kuş ile uyandılar.

Dev gibi masmavi bir kuş, tüyleri parlak, gagası binbir nağmeden şakrak
Bakıştılar bir süre; sormadılar birbirlerine “Sen kimsin?” ya da “Ben neredeyim?” diye; çırptı kanatlarını kuş özgürce, havalandı kadın çırpıştaki özgürlükte. 
Kahvaltı ettiler göz göze; kuş dedi “peynir severim ben”,  kadın dedi  “domatesle iyi gider” ;  “ekmek istemem buğday ver” dedi  kuş; başladı sofrada hayattan bir oraya bir buraya uçuş; buğdaylar serpildi, ekmek kırıkları dansetti, peynir tükendi, domates gaga yedi, iş saati geldi.

 “Aç bilgisayarı geç kalıyorum” dedi kuş;  “Bilgisayar bozuk, telefon olmaz mı?” dedi kadın. Çırptı kuş kanatlarını birden, koskocamanlığını yitirdi aniden ve telefondan kendi dünyasına doğru dalıverdi gülerekten. 

O gün bugündür kadın hep kuş için yazar, 140 karakterde ona kahvaltı sunar; kuş da kadını her sabah binbir nağmeden şiirlerle yanıtlar; kadınsa yanındaki yastığı hep boş tutar ve kuş atılmamış tweetleri oluverir, arada yanında yatar.

Alew Keskin

6 yorum:

  1. boş yastık varsa gelebilirim eğer doğruysa tabi bu hikaye?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha bu hikaye sadece biraz ironi, yastık da mavi kuş'a ait üzgünüm:)

      Sil
  2. Alev hayalerin güzel bir yerden bir yer en güzeli kadını yanında hep bir boş yastık bırakması

    YanıtlaSil
  3. Her güne bir hikaye,Gece kuşu olaraktan, günün anlam ve önemini yeterince açıklıyor yazınız.. :-) Çoğu zaman dostlarımızdan daha fazla zaman ayırdığımız internet alışkanlıklarımız...Bence siz yanınızdaki yastığı uzun süreli boş tutmak yerine arada güzel ve değerli kuşu yanınızda yatırın..Böylelikle Güzel ve Değerli sözlerinizi 140 Karakterde olsa,biz okuyucularınızdan esirgememiş olursunuz...Sonuç olarak Twitter'la Twitter'da Aşkınız Daim olsun...Yüreğinize,Emeğinize Sağlık.. (^_^)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir tanesiniz:))) zaman buldukça yazacağım umuyorum:))

      Sil

Çok teşekkür ederiz,yorumlarınız bizim için çok değerli.