Neden Buradayız?

Sosyal Medyacı küçük kardeş yeni böbrek nakli olmuş büyük kardeşe demişti ki beş yıl önce "bre kardeş gel beraber kardeş kardeş bir blog açalım, hem çalalım hem oynayalım; bizimle oynamak isteyenleri de aramıza kata kata kocaman bir aile olalım."

İşte böyle çıktık yola,hem kendimiz için hem sizin için, hayatın ve hayatlarımızın içinden, aklımızdan geçenleri, aman aklımıza gelmesin dediklerimizi; görüşlerimizi; yaşanmışlıklarımızı ve yaşanmışlıklaşmasını umduklarımızı; Dün’ün Bugün’ün olası Yarınların içine Siz dostları da katıp, arkamızda rüzgar önümüzde hayat, savrulalım dedik.

Her telden çalmak için burdayız, hem ağlatıp hem güldürmek, bazen güldürürken ağlatıp bazen ağlatırken güldürüp hep düşündürmek için. Gün gelecek stresimizi atacağız birlikte, gün gelecek kızıp bağıracağız ama inanın kızarken bile mutlu olacağız; Çünkü biz inanıyoruz ki mutluluk varılacak hedef değil, katedilen yoldur. Biz bu yolda iki mutlu noktayız ve sizlerle bir sürü mutlu noktacıklar olmak için buradayız....



24 Şubat 2012 Cuma

Neden shArpest blog?


Bu garip isim de nereden çıktı diye düşünebilirsiniz ya da soyadlarını ingilizceye çevirmeleri de ne saçma diye eleştirebilirsiniz.Güzelim Türkçemiz varken bu özenti de nedir de diyebilirsiniz.
 Siz sormadan biz söyleyelim istedik;
İkimiz de Türkçe'ye aşık insanlarız. Dilimizin kelime haznesindeki zenginliğin, kullanımındaki çeşitliliğin çok az dilde oldugunu farkındayız. Türkçemizi en güzel ve en doğru şekilde kullanmak için elimizden gelenin en iyisini yaparken, aynı zamanda da birer dünya insanı olarak diğer dillerde de okuyucularımız olsun isteriz. Çeşitlilik severiz. Din, Dil, Irk, renk ayırmaksınızın yazalım,okuyalım,okutalım her dilde gülüp her dilde düşünebilelim isteriz.  
Bugün soyadımızı ingilizceleştirip kendimizce markalaştırdık, yarın karşınıza İngilizce,Fransızca ve Almanca kelimeler hatta bu dillerde yazılmış yazılar ile de çıkabiliriz. Başka dilde yazamayız endişelenmeyin sadece 3 dil biliyoruz ama isteyene keyifle türkçesini de yollarız.
Niyetimiz kötü değildir, özentilik hiç değildir:) 
Bir kusurumuz olursa şimdiden affola haydi bakalım hepberaber yola koyula...

5 yorum:

  1. Amaan kafaniza taktiginiz seye bak. Bu memlekette buton, hadikap,kaos ve daha bir cok benzerleri Turkcemizin icinde vizir vizir dolanirken, ustelik TV yayinlarindaki haber programi sunuculari bile bu sekilde konusurken... sizin de dert ettiginiz seye bak.
    Hic takilmayin. Cok guzel yazilariniz ve Turkce yazim diliniz var.

    YanıtlaSil
  2. Zaten biz de hiciv olsun biraz diye yazdık bu yazıyı:)) anlayan anlasın anlamayanın da canı sağolsun:))hafif bir taşlama her yazımda oluyor benim elimde değil ama anlayana:)))bir yerlere sokuşturmazsam çatlıyorum :)) sevgiler

    YanıtlaSil
  3. sevgili shArp kArdeşler, neden A'lar büyük sizin dünyAdA?

    Cenk SAĞDAM

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Cenk Sağdam,
    baktık ki sharp duracak tek harfimiz A:)ne yapalım biz de onu büyüttük,idare edin artık:) sevgiler

    YanıtlaSil

Çok teşekkür ederiz,yorumlarınız bizim için çok değerli.