Neden Buradayız?

Sosyal Medyacı küçük kardeş yeni böbrek nakli olmuş büyük kardeşe demişti ki beş yıl önce "bre kardeş gel beraber kardeş kardeş bir blog açalım, hem çalalım hem oynayalım; bizimle oynamak isteyenleri de aramıza kata kata kocaman bir aile olalım."

İşte böyle çıktık yola,hem kendimiz için hem sizin için, hayatın ve hayatlarımızın içinden, aklımızdan geçenleri, aman aklımıza gelmesin dediklerimizi; görüşlerimizi; yaşanmışlıklarımızı ve yaşanmışlıklaşmasını umduklarımızı; Dün’ün Bugün’ün olası Yarınların içine Siz dostları da katıp, arkamızda rüzgar önümüzde hayat, savrulalım dedik.

Her telden çalmak için burdayız, hem ağlatıp hem güldürmek, bazen güldürürken ağlatıp bazen ağlatırken güldürüp hep düşündürmek için. Gün gelecek stresimizi atacağız birlikte, gün gelecek kızıp bağıracağız ama inanın kızarken bile mutlu olacağız; Çünkü biz inanıyoruz ki mutluluk varılacak hedef değil, katedilen yoldur. Biz bu yolda iki mutlu noktayız ve sizlerle bir sürü mutlu noktacıklar olmak için buradayız....



9 Nisan 2012 Pazartesi

SANATÇILAR ÖLMEZ!



SENİ HEP BU GÜLEN YÜZÜN, GÜZEL KALEMİN, YÜREĞİMİZE DOKUNDURUP HAYATIMIZA İNCE İNCE İŞLEDİĞİN CÜMLELERİNLE HATIRLAYACAĞIZ SEVGİLİ MERAL OKAY...GERÇEK SANATÇILAR ASLA ÖLMEZ, SEN DE HEP BİZİMLE BİRLİKTE KALACAKSIN!
shArpkardesler olarak tüm yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyoruz.

Her tarafta sayfa sayfa biyografisi, yapıtları yayınlanırken biz burada bunlardan bahsetmek istemiyoruz 
sadece
Kendisine söylemek istediklerinizi yorumlar kısmında paylaşın istiyoruz, 
Sanki Meral Hanım'la konuşurmuş gibi... 


@alewkeskin / @keskincigdem

2 yorum:

  1. Sevgili Meral Okay'ın gidişi beni cok etkiledi, bu kadar cabuk beklemıyordum nedense, yaşıt oluşumuzdan mıdır , yoksa O'na bır türlü hastalıgı ve ölümü yakıştıramayışımdanmıdır nedir bılemıyorum ama, çok takdır ettıgım ve duruşuna saygı duydugum gercek bır sanatçıydı, nurlar ıcınde yatsın, toprağı bol olsun...NUSRET KANTARCI TAŞAN

    YanıtlaSil
  2. Sitenizi sıklıkla takip ediyoruz . Dizüstü servisi olarak paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz .

    YanıtlaSil

Çok teşekkür ederiz,yorumlarınız bizim için çok değerli.